Yritysten kasvuohjelmaan Myynnin ja markkinoinnnin Kasvupolulle on valittu 15 kasvuhakuista yritystä peräti 75 hakijan joukosta. Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku järjestetään toista kertaa osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.
Yritykset, jotka pääsivät jatkoon asiantuntijoiden sparrattaviksi ovat Bean & Burner, Laulumaa Huonekalut Oy sekä Materflow Oy Lahdesta, Brighterwave Oy sekä SmoothTeam Oy Tampereelta, Day With A Local Helsingistä, Ecomedic Oy Suonenjoelta, EEE Innovations Oy Lohjalta, Frescon Oy Lempäälästä, Keli Clothing Oy Turusta, Lilja Farms Oy Kauhavalta, Myssyfarmi Oy Pöytyältä, Pitkäsen Maalaisjuustola (Maatalousyhtymä Pitkänen Pauli ja Oiva) Kuusamosta, Simec systems Ky Hankasalmelta sekä Suomen varastokontti oy Somerolta.

Lue lisää


Jätä palaute